Storingsdienst

Diensten – Storingsdienst

Stroomstoringen kunnen uiterst vervelend zijn. Het vervelende van stroomstoringen is dat ze altijd komen op momenten dat het echt niet uitkomt. Eigenlijk komt een stroomstoring gewoon nooit uit. We zijn immers steeds meer afhankelijk van de feilloze werking van het elektriciteitsnet en kunnen daarbij geen stroomstoringen gebruiken.

Hoe ontstaat een stroomstoring?Storingsdienst

Een stroomstoring kan op tal van plaatsen ontstaan. Het is als leek vaak heel lastig te ontdekken waar de oorzaak van een stroomstoring precies te zoeken is. Het belangrijkste hulpmiddel hierbij is om bij de buren na te vragen of zij wel stroom hebben. Als de stroom ook daar niet werkt, is de kans groot dat het een regionaal probleem is en het dus niet aan uw woning ligt. U kunt dan het beste de storingsdienst van de netbeheerder contacteren en afwachten tot zij het probleem hebben verholpen.

Stroomstoring bij u thuis

Het kan echter ook voorkomen dat een stroomstoring alleen in uw woning is. Het kan dan zijn dat er stoppen zijn doorgeslagen of de aardlekschakelaar de stroomvoorziening heeft onderbroken. Als dit het geval is, is het sterk aan te raden om niet zomaar weer de stoppen en de aardlekschakelaar te activeren. U kunt beter contact opnemen met onze storingsdienst  zodat we u kunnen helpen met het achterhalen van de storing. De stroom gaat er immers niet zomaar af!

Een storing geeft een probleem aan

Wanneer u last hebt van een stroomstoring, staat het vast dat er ergens een probleem is opgetreden. Dit probleem moet dan ook verholpen worden alvorens de stroom weer op het net wordt gezet. Gebeurt dit niet, dan kunnen er brand- en levensgevaarlijke situaties ontstaan. Voorkomt u dit dus door tijdig contact op te nemen met onze storingsdienst. U kunt contact met ons opnemen via het menu bovenaan de site, of via het nummer 085-1304670