Groepenkast

Diensten – Alles over de Groepenkast

De groepenkast is het hart van de elektrotechnische installatie in een woning en moet perfect in orde zijn om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het is daarom van groot belang dat wijzigingen op een deskundige en gepaste wijze worden uitgevoerd.

Groepenkast uitbreiden of vervangenmeterkast

Een uitbreiding van de stoppenkast kan om tal van redenen gewenst zijn. Of het nu gaat om de aanleg van een elektrische kookplaat, een jacuzzi of een sauna: vaak is een uitbreiding of in ieder geval wijziging in de kast noodzakelijk. We voorzien u graag van advies omtrent de groepenkast en kunnen bijvoorbeeld meedenken over de indeling van de groepen. Uiteraard sluiten we alles aan volgens de moderne NEN 1010 normen. Benieuwd naar de tarieven? Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Onderhoud

Ook staan we u graag terzijde voor het reguliere onderhoud van de stoppenkast. Vaak komen we levensgevaarlijke situaties tegen waarbij de kast onder het stof bedolven is en stoppen aan vervanging toe zijn. Door regulier onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u brandgevaarlijke situaties.

 

meterkastAardlekschakelaar

In woningen die voor 1975 gebouwd zijn, is vaak geen aardlekschakelaar terug te vinden. Een aardlekschakelaar is van groot belang voor de veiligheid van de elektrotechnische installatie. In oude woningen is het daarom belangrijk alsnog een aardlekschakelaar aan te laten brengen. U bent dan goed beveiligd tegen situaties waarin kortsluiting ontstaat. Bovendien vereisen sommige inboedel- of opstalverzekeringen een goed functionerende aardlekschakelaar.

Offerte

Wanneer we u ergens mee van dienst kunnen zijn, stellen we graag een – uiteraard geheel vrijblijvende – offerte voor u op. U kunt contact met ons opnemen door bovenaan de website op ‘Offerte aanvragen‘ of ‘Contact‘ te klikken. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 085-1304670.